PizzaOutlets COVID19 procedurer mht. afhentning og levering - læs mere Her

Focaccia Romana (2-3 pers) 330g 28x38cm

35,00 kr.
Mængderabat
Ved køb af 10: 30,00 kr.

Focaccia Romana - italiensk madbrød
(frostvare)

Focaccia Romana er et langtidshævet, håndstrukket brød der har utallige anvendelsesmuligheder, udover at det bare smager fantastisk. Der er ikke ord nok til at beskrive dette dejlige traditionelle, italienske brød som menes, at være forgængeren for den berømte italienske pizza. De første pizza i Italien blev bagt som denne focaccia med lidt topping såsom grønt eller charcuterie.

Se tip til forskellige anvendelsesmuligheder herunder. Billedet med parmaskinke er blot som idé til nogle af de muligheder der findes med dette topklasse, lette, autentiske brød.

TILBEREDNINGSFORSLAG 
Pizza Tip:
Du kan evt pynte brødet som en pizza med dit foretrukne fyld. Prøv f.eks at blande en dåse hakkede tomater med lidt olivenolie, salt, peber og pesto. Brug en spsk til at fordele tomatsaucen på bunden - blot så bunden ikke er gennemsigtigt, men ej heller for fyldt.

Skær skiver af mozzarella og pynt disse skiver ovenpå tomatsaucen, pynt videre med et par skiver Bresaola, eller Parmaskinke, eller Salami,

Herefter pyntes videres med soltørrede tomater i olie, enten i tern eller både (efter smag) og tag en tsk og fordel lidt ricotta ovenpå kødskiverne og tilsidst drys med oregano, basilikum og timian - bag i ovnen på en rist ved 200C ca. 6-8min.

Focaccia Tip:
Hæld din yndlings olivenolie let henover brødet og smør med hvidløg og drys med lidt groft salt og tørret rosmarin. Bages i ovn ved 200C i ca. 4-6min.

Sandwich Tip:
Optø brødet helt og skær brødet i passende kvadrater til din yndlingssandwich og bag brødet ved 200C i ca. 3-4 min. Tag brødene ud og fyld med foretrukken pålæg og nyd.

Bruschetta Tip:
Optø brødet helt og skær brødet i passende kvadrater og pres hvidløg henover brødet, pynt med friske 'datterino' tomater i små tern. Bag bruschetta 4-5 min ved 200C. Tag bruschetta ud af ovnen og pynt med friskhakket basilikum og hæld lidt olivenolie på og nyd.


Antal
1
Tilføj til kurv

INGREDIENSER:
HVEDEMEL, TYPE “00”, vand, 2,83% olivenolie, salt, gær, maltet BYG, HVEDEMEL. Allergener er skrevet med stort. Kan indeholde spor af: SOJA, SESAM, SELLERI, MÆLK, ÆG, NØDDER.

Næringsindhold pr. 100g:
Energi KJ 1096,75
Kcal 264,04
Fedt 5,09
heraf mættede fedtsyrer 0,76 g
Kulhydrater 49,56 g
heraf sukkerarter 0,28 g
Protein 9,08 g
Kostfibre 7,32 g
Salt 1,35%